Pekka Kosonen

1376799_10202136500520033_1657458057_nOlen Siilinjärvellä syntynyt, Pieksämäelle opiskelujen myötä muuttanut yhden vaimon mies ja kahden lapsen isä. Outokummussa piipahdin 90-luvun alussa ensimmäiset pari virkavuottani. Koulutukseltani olen kirkon nuorisotyönohjaaja, diakoni, sosionomi yamk ja ammatillinen opettaja. Nykyisin työskentelen Seurakuntaopiston Pieksämäen kampuksella opetustehtävissä. Olen toiminut luottamustehtävissä kirkollisella järjestökentällä Nuorten Keskuksen hallituksessa, Herättäjä-yhdistyksen päätoimikunnassa sekä Kirkkohallituksen virsikirjan lisävihkotyöryhmässä.

”Lahjoillasi meitä siunaat, kaiken annat ajallaan opeta, oi Herra, meitä omastamme jakamaan”. Haluan olla mukana rakentamassa kirkkoa ja sen yhteistä tulevaisuutta siten, että kirkkona voimme tulevaisuudessakin vastata entistä vahvemmin ihmisten pyhän kaipuuseen. Kirkon täytyy olla turvasatama kaikille ihmisille. Meidän täytyy lopettaa mestarointi ihmisten elämässä ja keskittyä rakkauteen rohkaisemiseen, lähimmäisyyteen tukemiseen sekä luomaan tulevaisuuden toivoa moninaisen epätoivon keskelle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s